Senteret sitt bannerbilde

Videokonsultasjon

Velkommen til Kirkenes Legesenters videokonsultasjoner. Denne tjenesten er tilgjengelig hos noen fastleger og kun i gitte perioder av dagen. Det er drop-in, og man kan ikke bestille timer. Det er et prøveprosjekt som vil gå utover våren før ny evaluering.

Det er vanlig konsultasjonstakst ved videokonsultasjon som sendes via Melin uten fakturagebyr.

Denne tjenesten brukes som drop-in, men også til avtalte timer. Drop-in timer har en estimert varighet: 10 minutter. Avtalte timer har en estimert varighet 15-20 minutter.

Denne tjenesten er kun tilgjengelig for pasienter som har en fastlege som bruker videokonsultasjon. Tjenesten er tilgjengelig fra 1. februar 2019.

Det er anbefalt fra e-helsedirektoratet å ta i bruk videokonsultasjoner.

Confrere er i hht. normer for  informasjonssikkerhet.

Link til videokonsultasjon:

kirkeneslegesenter.confrere.com

for å benytte tjenesten må nettsiden åpnes i chrome, firefox, safari eller edge.