KIRKENES LEGESENTER

Søker etter:

MEDARBEIDER –  100% - VIKARIAT

Kirkenes legesenter søker etter en medarbeider  som kan jobbe i et vikariat i 100% stilling fra snarest til 16.8.2018.

Kvalifikasjoner:
Vi ønsker personell som er stabil, positiv  og utadvendt og som er egnet og motivert til å jobbe i et til tider svært hektisk miljø.

En person med helsefaglig bakgrunn vil bli foretrukket.  Arbeidet vil hovedsakelig bestå i å betjene pasienthenvendelser pr. telefon og  ekspedisjon.   I tillegg  må det utføres kontorarbeide som post/arkiv- og skrivearbeid.

Laboratorie- og skiftestuearbeid  må påregnes for personer med helsefaglig bakgrunn.

Generelle datakunnskaper er nødvendig.  Personlig egnethet for stillingen er viktig.

Opplæring vil bli gitt.  Referanse bes oppgitt.

Lønn avhengig av kvalifikasjoner.  Dagtid – 37,5 timers uke.

Spørsmål angående stillingen fåes ved henvendelse til avdelingsleder Stine I. Sandø,

tlf. 789 77635.

Krav om politiattest ved tiltredelse – ikke eldre enn 3 måneder!

Søknad vedlagt godkjente attester og vitnemål sendes til:

Kirkenes legesenter

9915 Kirkenes